AMARAN YANG KERAS LEBIH KERAS DARI BATU ___________________________________________ AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998 Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.
attention please....hey cik / en sayang jangan click bunga pink tu yerrrr

sesuatu terbalik dan terbaik

heyooooooooooo...im back,lama x menuliskan..kan..kann...da stat ngarut dahhhh..
hampir sebulan lebey tak update blog mizs yang bajet cute ni kan..hahah
bz lorhhh....mizs bzzzzzzzzzzzzz giler...
de 3,3 intview n test so tpksa bykn prktis ler...dmi masa depan
jgn lupa doakn untuk mizs yer




Seminggu bekerja serius letih siot,minggu yang penuh kebizian hahaha…ayat giler
Kadang-kadang tu  aku drive sambil menahan mata dari terlelap.siot nasib xmasuk longkang…..bekfez lagi la xmenyempat je…. Tapi kaaaaaannn setiap kali sampai office, happy sebab ramai kawan..haha, macam budak-budak aku ni…heheheh..so swetttt

Hari-hari sampai rumah pukul 6 lebih dekat pukul 7, sampai je pastu laju-laju mandi masuk maghrib,solat.makan laju-laju,tapi sekarang on diet,so mmg xmakan malam dah . mencabar betul nak nak diet nie..tgok je org makan sdap2…sabo2 tgu berat dah mencecah 46 kg baru menjamah febret2 aku.  budak ni, mata asyik celik tengok licik tegok lampu, lam hati bunga2 nak tido ler, kadang bersembang dengan lampu, aku dodoi sambil jalan keliling bilik, dah lena, letak je kat tilam, semenjak ni tido awal jer aku malas lorh negok2 tv nih..tgok berita dah cukup…teng…teng… hari-hari dekat pukul 10, nguap xpayah citer la ….calling2 jap..on9-on9..bangun2 dah subuh…Jmacam tu ler hari2 keje aku….tak termasuk hari cuti yer….ti aku citer lagi.